Kontakta förlaget


BOKFABRIKEN
Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: info@bokfabriken.se
Hemsida: http://www.bokfabriken.se/

 

Kontakta agenturen


ENBERG AGENCY, Maria Enberg
Hörnåkersvägen 21
183 65 Täby

Telefon: +46 708 45 86 24
Mail: maria@enbergagency.se
Hemsida: http://enbergagency.se/

 

Kontakta författaren


ANNE-MARIE SCHJETLEIN

Mail: info@annemarieschjetlein.se
Facebook Messenger: Skicka meddelande

”Gräv där du står finns det ett talesätt när man skriver och det kan man säga att jag gör. Jag jobbar på sjukhuset och gjort det i flera år som sjuksköterska, så då blev det naturligt att ha med den världen som jag känner.”
– Anne-Marie Schjetlein

Press

Anne-Marie Schjetlein älskar mötet med sina läsare, med bibliotekarier och bokhandlare, och hon gör gärna författarbesök signeringar. Om ni är intresserade av ett recensionsexemplar eller av att intervjua Anne-Marie Schjetlein är ni välkomna att kontakta förlaget.


Anne-Marie Schjetlein

Anne-Marie Schjetlein debuterade 2014 med Döden kvittar det lika. Döden den bitterbleka är uppföljaren, utgiven 2016. Nu skriver hon på den tredje boken i serien om kirurgen Andreas Nylund.

Med norska föräldrar, uppvuxna i Tromsö, har hennes livsresa ringlat sig genom Skandinavien från norr till söder. Hon är född i Sverige och har bott på flera platser runt om i landet. Från Eksjö i Småland till städer i Norrbotten som Luleå, Pajala och Kiruna, via Storfors i Värmland till västkusten, Mölndal, Göteborg, Särö och Halmstad. I dag bor hon i Stockholm.

I hela sitt vuxna liv har Anne-Marie Schjetlein arbetat inom vården. Hon är utbildad sjuksköterska med vidareutbildning i operationssjukvård. Vid sidan om författandet arbetar hon med kompetensutveckling och utbildar i akut omhändertagande. Därför är det ingen tillfällighet att intrigen i hennes romaner utspelar sig i sjukhusmiljö.

Högupplösta pressbilder