Pressmaterial

Anne-Marie Schjetlein älskar mötet med sina läsare, med bibliotekarier och bokhandlare, och hon gör gärna författarbesök signeringar. Om ni är intresserade av ett recensionsexemplar eller av att intervjua Anne-Marie Schjetlein är ni välkomna att kontakta förlaget.

Högupplösta pressbilder

Klicka på bilderna för att visa dem större och för att spara ner.

Presstext

Anne-Marie Schjetlein

Anne-Marie Schjetlein debuterade 2014 med ”Döden kvittar det lika”. ”Döden den bitterbleka” är uppföljaren, utgiven 2016. Den tredje boken i serien om kirurgen Andreas Nylund publicerades hösten 2017. I maj 2019 utkom den fjärde i serien ”Döden under ytan”.

Anne-Marie Schjetlein debuterade 2014 och gav nyligen ut sin fjärde spännings-och relationsroman i serien om kirurgen Andreas Nylund som arbetar på sjukhuset i Halmstad och bor i Tylösand. Anne-Marie har bott på många ställen i Sverige, varav 15 år i Halmstad innan hon flyttade till Stockholm 2016. Hon kombinerar sitt skrivande med arbetet som sjuksköterska där hon främst arbetar med kompetensutveckling och brinner för att skildra arbetsvillkor och brister i patientsäkerheten via sina karaktärers vardag och i fiktiv form som springer ur egna erfarenheter. Hon vill också gärna inspirera andra att följa sitt hjärta och sina drömmar.